Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vragen

Vragen

1) Benodigde documenten: We hebben duidelijke kopieën per e-mail nodig van uw voertuiggegevens.

Indien het een leaseauto betreft, dan hebben we een kopie van het leasedocument nodig dat u per e-mail kunt versturen.

Indien het een in Spanje geregistreerde auto betreft, dan hebben we een kopie per e-mail nodig van beide zijden van de Permiso de Circulacion (groen toelatingsbewijs).

Voor alle andere geregistreerde auto's hebben we een kopie van het registratiedocument nodig.

We hebben een kopie van het paspoort van de geregistreerde eigenaar nodig.

2) Betaling: Een aanbetaling is vereist, zoals beschreven staat in uw offerte. Voor de aanbetaling accepteren we alleen betaling per kaart of bankoverschrijving.

Voor het resterende bedrag accepteren we betaling per kaart of bankoverschrijving. Contant geld wordt ook geaccepteerd bij het ophalen van het voertuig of bij het afleveren van het voertuig aan de chauffeur van de transporteur.

Voertuigen worden pas vrijgegeven na volledige betaling.

3) GEEN bagage/persoonlijke bezittingen/huishoudartikelen/golfclubs/muziekartikelen/beddengoed/tv´s (deze lijst is eindeloos) die in voertuigen geplaatst moeten worden. Alle voertuigen moeten LEEG zijn voor transport.

Alle vervoerders worden aan alle grenzen gecontroleerd door de douane. Alle verborgen goederen die door de douane worden gevonden kunnenin beslag worden genomen. U kunt een boete krijgen en invoerrechten moeten betalen. CARTRANSPAIN kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele boetes voor verborgen goederen.

Er mogen onder geen beding alcohol, sigaretten of tabak in voertuigen worden geplaatst.

4) Het voertuig is verzekerd tegen schade tijdens het transport veroorzaakt door onze nalatigheid of defecte apparatuur. Een kopie van onze verzekering is op aanvraag verkrijgbaar.

ONTVANG EEN OFFERTE